Orlando Florida Universal Studios

Dersom du kommer til Orlando vil du forstå at hele området er som en stor lekeplass. Her finner du parker i alle varianter. Dersom du skal besøke flere parker vil jeg anbefale å kjøpe en flexi billett. En 5-park Orlando flexiticket gir deg innpass til Universal studio, Universal island of adventure ,Seaworld, Wet `n wild og Busch Garden .Prisen er ca. 270 doller.Alle disse parkene er vel verdt et besøk.

Den første på listen er Universal studio. Dette er en imponerende park, og en trenger hele dagen for å få med seg alt. Heldigvis er det åpent fra 0900-1900.Dersom du har lyst å snike i køen kan du kjøpe deg ekspress- billett. De selges der du kommer inn ,og gir deg rett til å gå inn i attraksjonene utenom den lange køen .Og det for kun ca 100 kr. Før en kommer til selve parken går du igjennom en egen avdeling som er inngang både til Universal Studios og Universal Island of Adventure.Et fantastisk område som er verdt et besøk i seg selv .Her ligger butikker og flere spisesteder.

Område kalles Universal City Walk .Her finner du eks. .Hard Rock kafe. Utrolig flott laget! Du kan også gjerne stoppe ved Lone Palm Airpot- en liten bar som en kommer forbi. Det første du kommer til inne i parken er en mulighet til å se Shrek i 4D .Og det må du bare gjøre. KJEMPEGØY .Utrolig hva som går an å lage! Når det er gjort kan du spasere nedover Beverly Hills : Der kan det hende du treffer på Lucy Ball eller kanskje Merelyn Monroe! Du kan gå på fliselagt gate med stjerner merket Dean Martin og Bette Midler. Du kan la deg fotografere når du ”kjører” nedover med bokstavene HOLLYWOOD i fjellveggen bak deg.

Kanskje en pause i Mel`s Drive inn så kan være på sin plass? Horror make up showet var også verdt å få med seg .Og Terminator i 3D. Dersom du liker mørke, fart og spenning kan du prøve Mumiens hevn. Det som går igjen i alle parkene er at du kan kjøpe bilder av deg selv når du er i det størsete stupet i berg og dal-banen, og når du derfor skriker som verstJ.Gøy å ha når du kommer hjem.Et bilde koster ca 80 kr.

Ellers er det underholdning i gatene. The Blues Brothers får virkelig opp stemningen .Dersom du heller vil høre litt klassisk rock kan du få med deg showet til The Vinyls. De hylle rock fra 50 og 60 tallet. Etter en musikalsk opplevelse kan en dra med båt ut på vannet og få en noe nifsere opplevelse .Tenk deg filmen Haisommer, så er du på sporet av hva du vil oppleve om du blir med på attraksjonen JAWS.

Ellers har parken en egen seksjon for de minste. Her er tilbudene tilpasset barn. Uansett hvor du går i parken er det rent og velholdt. Her er tilrettelagt for rullestolbrukere og andre som trenger ekstra behandling. Om du blir sulten eller tørst ,kan du velge mellom flere spisesteder. Så matpakken kan bli hjemme. En bør ikke forlate parkområdet før det er blitt mørkt .Fantastisk flott dekorert med kulørte lys og lysreklamer over alt!