Disneys Hollywood Studios

Vi hadde en HOPPER billett til Magic Kingdom og Hollywood Studios. Var ikke sikker på hvor lang tid vi ville trenge på hvert sted, og med hopper kan du besøke flere parker samme dag. Vi var først i Magic Kingdom , og dro der i fra til   Hollywood Studios .Det gikk buss i mellom de to parkene, så det var veldig greit å komme fram .I Hollywood studio får du virkelig innblikk i hvordan forskjellige filmer blir til. Du får en opplevelse av action, spenning og den glamor du finner i filmindustrien.

Også denne parken er imponerende i størrelse, antall severdigheter, velholdt og renslighet. Alle fasiliteter er velorganiserte, og her er det bare å kose seg og la seg rive med.

Noe av det første vi gjorde var å se et  Indiana Jones show. Her fikk du virkelig action på høyt plan .Slosskamper, fyr og flammer, eksplosjoner, fall fra fjell. Kampen mellom det gode og onde….Og så får du se hvordan kulissene er laget, og hvordan scenene i filmen blir til. Og selvfølgelig blir noen av publikum dradd ned på scenen for å bidra til latter!

Etter denne opplevelsen skulle en tro vi ville ta det litt med ro, men den gang ei. Det neste vi gjorde var å bli med på Star  Tours. Her fikk vi være med Star Wars ut i verdensrommet. Spennende. Og etterpå ble vi geleidet gjennom butikken full av effekter fra Star Wars-filmene .Mange fristelser , roboter og selvlysende sverdJ

Ute på gaten igjen blir du lurt til å tro at du er midt i storbyen. Høye skyskrapere overalt. Men det viste seg at menge av de bare var tegnet på kjempestore lerret. Utrolig flott laget! I gatene kunne du også treffe på action heltene komme kjørende i sine stilige biler. Og når vi nevner biler. ..Det neste showet vi fikk med oss var et bilshow. Og her gikk  det virkelig unna… Biler og motorsykler i full speed. For å gjøre det ekstra spennende helte man ut olje så bilene skulle få litt å ”sladde” på. Her var selvsagt også skurker mot de snille, skyting og fall ut fra høye hus. Skurkene ble jaget med bil, motorsykler og vannscootere .Her var mye lyd , knall og fall. Og smell ,  flammer og krutt. Et flott show som var vel verdt å få med seg.

Det siste showet vi så i denne parken var mest for barn. Det var sjørøvere, pirater og helter. Alt flott fremført, og en fin opplevelse.

Også Hollywood Studio har sine berg-og dalbaner. Den ene befinner seg inne i Hollywood Tower Hotell. Det er en heistur du ikke vil glemme.(Eller er det kanskje det du helst vil?)Jeg torde ikke bli med på dette ,men de to voksne menn jeg var sammen med tok sjansen. Og de ville bare gjøre det den ene gangen!! Ikke rart det ikke var så lang kø her. Vi burde forstått at dette ikke var for svake sjelerJ

Derimot var det lang kø ved den berg-og dalbanen som heter Rock;n Roller .Om du skulle prøve denne måtte du være tålmodig. En time i kø .Jeg brukte heller tiden til å vandre gatelangs .Der ble jeg overrasket av en teatergruppe som opptrådde ute  i gaten. Kjempeflinke skuespillere som virkelig gav sitt publikum en flott opplevelse.

For barn var det flere ting å være med på. Mupped vision i 3D er en av dem. Og reise under vann med den Lille Havfruen. Men etter halve dagen i Magic Kingdom , og resten her, var vi fornøyd og dro hjem